Biografie

Cannonball Cletus – Feelgood Rock

“Gas erop!”, roept zanger Freek Thissen van Cannonball Cletus, nog voor de eerste  noot is gespeeld. Dat doen ze zeker en we zullen het weten ook! Vol overgave en met een ongetemde energie brengt de band uit Venlo en Eindhoven energieke feelgood rock , waarmee zij het publiek al snel naar hun hand weten te zetten. Het spelplezier spat er van af en werkt zeer aanstekelijk op het enthousiaster wordende publiek. De liedjes, met een licht jaren tachtig-sausje erover, blijken heuse oorwurmen. Deze formatie wil er gewoon een feest van maken en dat lukt ze goed “. (ZEF magazine, recensie Nu of Nooit 2016).

Cannonball Cletus maakt een aanstekelijke mix van punk, pop, funk en rock. Denk aan de uptempo beats van Franz Ferdinand met een vleugje Black Keys en Foo Fighters, aangevuld met trompet. De band heeft op diverse podia in de regio gestaan waaronder het Zoks festival, Grenswerk, Op dn Toffel, Altstad en tweemaal op de Zomerparkfeesten. Eén zekerheid heeft de band, waar ze spelen mogen ze altijd terugkomen!

Afgelopen jaren heeft de band lekker door gerepeteerd en aan nieuw repertoire gewerkt. Een muzikaal uitstapje is gemaakt naar akoestisch werk maar nu is het tijd voor een onvervalste versterkte set !

Freek Thissen (zang/gitaar)
Joep van Eijk (gitaar/toetsen/zang)
Stijn Geutjes (basgitaar/zang)
Clément Giesen (drums/zang)
Dave van Lieshout (trompet)

Voor meer info check onze website en facebookpagina.
www.cannonballcletus.com www.facebook.com/cannonballcletus
Boekingen, Email : info@cannonballcletus.com Tel : +31 (0)6 122 852 60