Cannonbal Cletus

About

Cannonball Cletus – Energieke Feelgood Rock

“Horst, we zijn binnen!”, roept zanger Freek van Cannonball Cletus, nog voor de eerste noot is gespeeld. Dat zijn ze zeker en we zullen het weten ook! Vol overgave en met een ongetemde energie brengt de band uit Venlo en Eindhoven energieke feelgood rock, waarmee zij het publiek al snel naar hun hand weten te zetten.

Het spelplezier spat er van af en werkt zeer aanstekelijk op het enthousiaster wordende publiek. De liedjes, met een licht jaren tachtig-sausje erover, blijken heuse oorwurmen. Deze formatie wil er gewoon een feest van maken en dat lukt ze goed “. (ZEF magazine, recensie Nu of Nooit).

Cannonball Cletus maakt een aanstekelijke mix van punk, pop, funk en rock. Denk aan de uptempo beats van Franz Ferdinand met een vleugje Black Keys en Foo Fighters, gepresenteerd op een bedje met blazers.

De band heeft op diverse podia in de regio gestaan waaronder het Zoks festival, Grenswerk, Altstad en Merlinpop. Vorig jaar heeft Cannonball Cletus diverse malen deelgenomen aan bandwedstrijden en hiermee succes geoogst. (Selectie voorronde Nu of Nooit 2017, Winnaar op ut Tuffelke voor een podiumplek op “Op dn Toffel in Vierlingsbeek in juni 2017). Een zekerheid heeft de band, waar ze spelen mogen ze altijd terugkomen !

Afgelopen najaar heeft Cannonball Cletus hard gewerkt aan hun nieuwe EP die in mei gereleased is. Vind ons ook op o.a. Spotify, iTunes, Deezer etc.

Freek Thissen (zang/gitaar)
Joep van Eijk (gitaar/toetsen/zang)
Stijn Geutjes (basgitaar/zang)
Clément Giesen (drums/zang)
Dave van Lieshout (Trompet)